Anyától - Anyákig

Anyupipőkeblog

Anyupipőkeblog

„Most aludj, mert később nem fogsz!”

2017. április 16. - bfunnyy

 

 

Vagyis Hello Kézzsibbadás
Előre kell aludnod… és társai. Hányszor, de hányszor lerágott csont, és még van hátra két hónap. Azt mondják kell ez a 9 hónap, hogy felkészüljünk az ezt követő édes megpróbáltatásokkal teli időszakra. Hát mondok valamit, elkezdtem!
4 óra 47 perc van. De nem! Nem most keltem. Már napok óta ébren vagyok esténként pedig még ki sem bújt a kis éjjeli baglyom. Szerintem most inkább én vagyok az, aki felébreszti őt, és nem fordítva.
Tudtátok, hogy már 3 óra után csicseregnek a madarak? Utoljára ilyenkor akkor voltam fenn, amikor buliban voltam, a hazafelel úton pedig csak egy dolog lebegett a szemem előtt: minél előbb ágyba bújni. Mondjuk ez most sem változott, csak épp zsibbad a kezem és nem tudok aludni tőle. Amikor két hete minden éjjel erre kelek, úgy érzem szép lassan meg kell adnom magam.
Először csak az édes reggeli ébredéseket vette el tőlem, aztán naponta egyszer fél órát az éjszakáimból, majd kétszer ugyanennyit, de mára a fejemre nőtt. Óránként fél óra ébren lét és járkálás után úgy döntöttem, hogy megadom magam, felkelek és reggeleset játszom. Egy nagy bögre gőzölgő tea mellett várom, hogy felkeljen a nap és végre hivatalosan is reggel legyen.
Bár csak újra szeretném a kávét. Régen napi 2-3 lazább kapucsínó a legjobb barátaim voltak, de a terhesség első hónapjában összevesztem ezzel az íz világgal, állítólag ez változni fog. Remélem, mert ez elviselhetetlen. Nem szenvedek álmatlanságban, de ha fekszem újra és újra hatalmába kerít egy olyan zsibbadás, olyan mértékben, amit még nem éreztem komolyan.
Annyi 10-es listát elolvastam „Mi az, amiről senki nem beszél a terhesség kapcsán”. Ezekben az írásokban mindenféle női intim téma van, amiről szerintem a legtöbben tudunk, csak mégsem tesszük közszemlére. Létező problémák, amik nem az Internetre valók. Szinte szó szerint, ne teregessük ki a szennyest még ékes szavak között sem.
Na de, az én 10-es listámon szerepelni fog a kézzsibbadás. Ez nem egy egyedi, ámde létező probléma, ami nem múlik el a szülésig. „Terhesvitamin, kalcium és magnézium” (nem fogok elvarázsolni senkit) semmit sem érnek. Hideg-meleg zuhany szintén hasztalan. Sok kismama találkozik ezzel a problémával a különbség csak a fájdalom mértékében van.
Úgyhogy ez az én „Elbocsátó, szép üzenetem” az édes alvástól az éjszakáktól és szia ébrenlét, csöndes egyedül töltött hajnalok!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyupipokeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6514223939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sunlight loans 2017.08.16. 03:46:15


URGENT GENUINE LOAN OFFER KÉRÉS MOST, sunlightloans14@gmail.com

Jogos, megbízható pénzhitelező vagyunk.
Pénzügyi segítséget nyújtó vállalat vagyunk. Olyan magánszemélyeknek adunk pénzt, akik pénzügyi segítségre szorulnak, akiknek rossz a hitük, vagy akiknek pénzre van szükségük a számlák megfizetésére, befektetni az üzletbe.

Szeretném használni ezt a médiumot, hogy tájékoztassuk önt arról, hogy segítséget nyújtunk
Szeretnék felajánlani egy kölcsönt.

Meg kell adnia nekünk a következőket: (sunlightloans14@gmail.com)

Teljes név ................
Ország ...................
Mennyiség .....................
Telefonszám ........
A hitel futamideje .........
A hitel futamideje .........
SEX .......................

Ha érdekel, lépjen velünk kapcsolatba: sunlightloans14@gmail.com
süti beállítások módosítása