Anyától - Anyákig

Anyupipőkeblog

Anyupipőkeblog

2. nap - Vivicitta 10 km. felkészülés

2018. március 21. - bfunnyy

 

Már nem sok van hátra, nekem pedig még mindig csak gyógyulóban vannak a varrataim. Így hát a tegnapi futás nem volt jó döntés a sebeim szempontjából. Viszont muszáj visszaszereznem az állóképességem, szóval most az a célom, hogy egy órát folyamatosan mozogjak, hiszen nekem nagyjából ennyit jelent lefutnia  10 km-t. De, valószínűleg néhány perccel több is lesz majd, mint egy óra. Igaz, hogy a futás és a biciklizés nem egészen ugyanaz, sőt de legalább mozgok valamit, és nem a TV előtt aggódom a verseny miatt.

Alternatív kardiómozgás gyanánt a szobabiciklizés volt a legegyértelműbb a nyolc hónapos  kis Patrik mellett. Gondoltam, hogy az alvás idejében majd összejön az egy óra. Úgy terveztem, hogy fél órát biciklizek utána megcsinálom a tegnapi popsigyakorlataimat, majd meglátjuk ha megy akkor még fél óra bringa, ha nem akkor annyi amennyi megy.

Hogy mi lett ebből? Fél óra bringa, popsigyakorlatok, majd felkelt Patrik, úgyhogy ez ennyiben maradt. Mellette nem tudok biciklizni mivel folyamatosan a pedállal akar játszani, és így nem tudok tekerni, meg egyébként is folyton a nyomában kell lenni. Tehát a holnapi tervem is a 2X30 perc bicikli köztük a popsigyakorlatokkal meglátjuk mire jutok.

Közben folyik a sportmelltartó tesztelés, ma a kínaiban vásárolt volt a soros. Szobabiciklizéshez nem rossz, de futáshoz teljesen alkalmatlan!

Tehát a mai edzésem:
30 perc bicikli szobakerékpáron
3X20 guggolás, és lábemelés mind két lábbal hátra szuper szettben köztük egy perces pihenővel.








A bejegyzés trackback címe:

https://anyupipokeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7614223739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása