Anyától - Anyákig

Anyupipőkeblog

Anyupipőkeblog

Maci Strand, az új magyar tenger

2018. augusztus 27. - bfunnyy

 

 

Van egy hely, alig karnyújtásnyira  a szentendrei Duna korzótól. Talán éppen ezért, talán más miatt, de szerencsére eddig még nem kapták fel a szentendrei Duna part egyetlen legális szabad strandját a volt Postás Strandot. Ha ma keresel rá, akkor Teddy Beach néven találhatod meg.

Az itt lakókon kívül, valószínűleg a vízitúrázók kedvelt helye a többnyire homokos partú Teddy Beach. A strand attól strand, hogy bójával választják el a hajóforgalomtól. Így a meg megálló kajakozók, és kenuzók feladata, hogy vigyázzanak a fürdőzőkre. 

Mi azért szeretjük, mert családias, viszonylag nagy  a terület, szóval nem kell egymás szájába lógatnunk a lábunkat. A közeg is nagyon jó, akár biciklivel is ide lehet jönni. Nem beszélve a lényegről, hogy kisgyerekkel különösen alkalmas. A partszakasz elején sekély a víz, így itt nyugodtan lehet iszapozni, homokozni, minden kisgyereknek hatalmas élmény. Ha akarunk mi is melléjük ülhetünk, de ha úgy van kedvünk úszhatunk is a folyóban.

Ha pedig megéheznénk, akkor hamburgeres, és gnocchis street foodos furgonokból ehetünk, ihatunk kedvünkre. Amikor mi voltunk még egy rögtönzött kis koncertet is meghallgathattunk. Wc, és öltöző is van, így fürdés után kényelmesen válthatunk ruhát. 

teddy.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://anyupipokeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6714223567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása