Anyától - Anyákig

Anyupipőkeblog

Anyupipőkeblog

Nyárbúcsúztató piknik

2018. augusztus 31. - bfunnyy

 

 Ma reggel még a levegő is más volt. Patrik fél 7 fele megitta a reggeli tápszerét, de még aludt egy kicsit. Én viszont nem tudtam már, és a legújabb hobbimnak hódolva eseményeket böngésztem. Augusztus 31. Mégiscsak egy jeles dátum nemde? A nyár vége, a suli eleje, a mókuskerék hivatalosan is beindul. Persze anyuka földön megvan az a luxus, hogy ez különösebb problémát még nem jelent. Úgy vettem, hogy akkor ma leszedem a nyári ajtódíszt, kirakom az őszit, átszellemülök, és innentől akkor őszbe borul nálunk minden, hangolódom, mert imádom ez az egyik legromantikusabb hónap. De még mielőtt, állj! Ma még az utolsó hivatalos napsugarakat ünnepeljük.

Szóval már lassan fél 8 volt, mikor rábukkantam az eseményre "Nyárbúcsúztató piknik a Margitszigeten". Na mondom ez tök jó, de most akkor turbófunkcióra kell kapcsolnom, hogy odaérjünk. Persze, mint mindig most is órát lehetett volna hozzánk igazítani. Már messziről virított a zöld fűben a sárga kis sátor jelezve, hogy ide bizony most nagyon fontos emberkéket várnak. Hát persze, igen a mi gyerekeinket, és minket édesanyákat vártak, a The life with Mimi blog házigazdái Timi és Mimi. 

Limonádé, és mindenféle gyereknek igazán való finomság, egy csomó pokróc, kedves anyukák, jópofa játszópajtások, csomó játék a közösben. Szóval ez a kis piknik a réten valóban méltó ünneplése volt az első igazán mozgalmas kis nyarunknak Patrikkal. Köszönöm, hogy ott lehettem. Érdemes belekóstolni más, más dolgokba, hiszen ez tart minket mozgásban, ez tölt fel, és nem utolsó sorban ezeket a perceket kell a legeslegjobban megbecsülni, mert bármilyen nehéz is észre sem vesszük, és a kisbabánk már bölcsődébe, óvodába megy. Ahol már lesz egy külön világa is, amiből nekünk már csak egy icike picike szelet jut majd. 

40533574_2199684860106583_604127956666679296_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://anyupipokeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9414223555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása